تبلیغات
مطالب اینترنتی - طرز تهیه لواشک آلو خوشمزه در خانه
 
مطالب اینترنتی
شنبه 11 شهریور 1396 :: نویسنده : نویسنده


طرز تهیه لواشک آلو خوشمزه در خانه

طرز تهیه لواشک آلو خوشمزه در خانه

لواشک آلو یکی از لذیذ ترین غذایی ها هست, به ویژه اگر در منزل تهیه شود, شما می‌توانید طبق فرمان زیر آنها تهیه کنید. آلو مانند دیگر میوه های تابستانی کال و رسیده دارد که از ترش و شیرین متغیر هست. مغازه دارها و میوه فروش ها برای بازارگرمی همه ی که شده کال این میوه را زودتر از موعد می آورند و می فروشند.

اما شما صبر کنید و برای خریدش شتاب نکنید. این روزها برترین زمان برای خرید این میوه های رنگارنگ هست. آلو انواع گوناگونی دارد و در رنگ های زرد, سرخ و بنفش و با مزه های ترش, شیرین و ملس دیده می‌شود. غیر از این, نوع آبدار و گوشتی دارد که طبیعتا نوع آبدارش برای تصحیح کردن لواشک, بسیار مناسب تر هست.

طرز تهیه;

آلو; یک کیلوگرم/ نمک; یک قاشق مرباخوری/ آب; دو لیوان

معمولاً آلوهای رسیده و له شده برای پخت لواشک مناسب ترند. آلوها را مفید بشویید و درون قابلمه بریزید. دو لیوان آب را روی آلوها بریزید و قابلمه را روی حرارت بگذارید. اول شعله را چندان کنید تا آب جوش بیاید اما بعد از جوش آمدن, حتماً شعله را کم کنید و نمک را اضافه کرده و مفید هم بزنید.

اصلا به این فکر نکنید که در قابلمه را بگذارید, چون خیلی زود آلوها سر رفته و گاز شما را کثیف میکند. هرگز آب بیشتری به قابلمه آلو اضافه نکنید, چون باید غلظتش حفظ شود. نگران نباشید آلوها به کف قابلمه نمی چسبد. هر چند دقیقه یکبار که گذرتان به آشپزخانه افتاد, قابلمه آلو را هم بزنید اما لازم نیست بالای سرش بایستید. هرچه آلو با حرارت کم و زمان زیادتری بپزد, لواشک بهتری به شما میدهد.

بعد از گذشت یک یا دو ساعت که بستگی به جنس آلو دارد, حرارت را خاموش کنید. برترین زمان موقعی هست که آلوها دیگر شکل خود را از دست داده اند و وقتی هم می‌زنید, هسته ها جدا شده و روان و معلق در قابلمه دیده می‌شوند. محصول هم شبیه آش شده هست.

اگر آلوی شما زردرنگ هست و دوست دارید رنگش قرمز شود, کافی هست چند دانه آلوی قرمز به ظرف اضافه کنید. اگر آلو قرمز نداشتید, چند شماره گیلاس هم میتواند اینکار را بکند.به دلیل داشته باشید هرگز برای ترش شدن لواشک, آبلمیو یا افزودنی دیگری اضافه نکنید. ترشی خود آلو همراه با نمک کافی هست. قابلمه را بگذارید تا خنک شود. بعد از خنک شدن یک لگن و یک آبکش یا صافی اندازه هم و مناسب, حاضر کنید.

آلوهای پخته را داخل آبکش یا صافی بریزید و یا دست آن را هم بزنید تا به تدریج از صافی رد شده و به کاسه یا لگن زیری بریزد. اگر دست شما به آلو یا مواد اسیدی دلنازک هست, حتماً موقع صاف کردن آلو, دستکش دستتان کنید. این قدر اینکار را ادامه دهید تا فقط هسته ها آلو در آبکش باقی بمانند. اکنون مایع لواشک حاضر هست.



لینک منبع

مطلب طرز تهیه لواشک آلو خوشمزه در خانه در سایت مفیدستان.


لینک منبع و پست :طرز تهیه لواشک آلو خوشمزه در خانه
http://mofidestan.ir/2017/09/01/%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%d9%84%d9%88%d8%a7%d8%b4%da%a9-%d8%a2%d9%84%d9%88-%d8%ae%d9%88%d8%b4%d9%85%d8%b2%d9%87-%d8%af%d8%b1-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87/



نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
پنجشنبه 23 شهریور 1396 04:51 ب.ظ
Does your website have a contact page? I'm having trouble locating it but, I'd like to send you an email.
I've got some suggestions for your blog you might be interested in hearing.
Either way, great site and I look forward to seeing it develop over time.
سه شنبه 14 شهریور 1396 07:02 ق.ظ
Thank you for sharing your thoughts. I really appreciate your efforts and I will be waiting for your further post thanks once
again.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : نویسنده
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :